Cem Yılmaz'ın aldığı rekor ücret

Reklam filmlerinde oynayan komedyen Cem Yılmaz'ın Türk Telekom'a katkısından memnun olan firma yetkilileri sanatçıyla mevcut sözleşmeyi uzatma kararı aldılar.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2008 01:05 GÜNCELLEME 06.05.2008 01:05 YAŞAM
Cem Yılmaz'ın aldığı rekor ücret

Şebnem ÖZUZCAN'ın haberi


Türk Telekom'dan 2007-2008 reklam kampanyası için 4 milyon YTL alan Cem Yılmaz çeşitli firmalardan ajanslar aracılığıyla gelen yeni reklam anlaşması tekliflerini bekletiyordu. Türk Telekom'dan gelen talep üzerine şirket ile yeniden masaya oturan ünlü komedyen 2009 yılı için önerilen 6 milyon YTL'lik teklifi kabul etti.

FİRMALARI MEMNUN ETTİ

Böylece sanatçı 10 milyon YTL ile kendisine ait olan bir reklam kampanyasından en çok ücret alma rekorunu da kırmış oldu. Cem Yılmaz bugüne kadar altı firmanın reklam kampanyasında yer aldı. Ünlü komedyen, reklamlar için yüksek ücretler alırkan markalara da ciddi katkıda bulundu.

TARKAN'I SOLLADI

Cem Yılmaz, Opet firmasının reklam kampanyasından 2.7 milyon dolar almıştı. Aynı firma için daha önce kamera karşısına geçen Tarkan ise 1 milyon dolar almıştı. Yılmaz, Türk Telekom ile ilk anlaşma imzaladığı gün reklam kampanyalarıyla ilgili prensibini şöyle açıklamıştı: “Hiçbir zaman reklamın soğuk yüzü olmak tarzım olmadı. Kuru sloganlarla işimiz yok. Elimden geldiğince markaya zarar vermeden, tüketicinin yanında olmaya çalışıyorum.'