Ayçiçekleri arasında gizlenen arıyı 9 saniyede gören üstün zekalı çıkıyor! Zorlayıcı zeka testi ile kendini sına!

Zeka testi için ayçiçeği görseli hazırlanmıştır. Ayçiçeklerinin dolu olduğu görselde kelebekler geziniyor. Aynı zamanda resmin bir yerinde gizli bir arı var. Gizlenen arıyı 9 saniyede bulan üstün zekalı çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2023 20:36 GÜNCELLEME 24.05.2023 20:36 YAŞAM
Ayçiçekleri arasında gizlenen arıyı 9 saniyede gören üstün zekalı çıkıyor! Zorlayıcı zeka testi ile kendini sına!

Üstün zekalı bireyler tarafından 9 saniyede çözülebilen IQ testi ile kendinizi sınamaya hazır mısınız? Tasarlanan görselde bir sürü ayçiçeği bulunuyor. Bu ayçiçeklerinin arasında ise bir arı var. Arıyı görmeniz için sadece 9 saniye süreniz var. Hazırsanız süreniz başladı!

AYÇİÇEKLERİ ARASINDA GİZLENEN ARIYI BUL

Hazırlanan bu zeka testi hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından yapılabilmektedir. Ayçiçeklerinin yer aldığı görselde kelebekler de bulunmaktadır. Çiçeklerin arasındaki arıyı sadece yüksek zekaya sahip bireyler  görebilmektedir.

9 SANİYE SÜRENİZ VAR

Ayçiçekleri ve kelebekler; arıyı görmeyi zorlaştırıyor. Gizli arı oldukça iyi kamufle olurken onu bulmanız için verilen süre sadece 9 saniyedir. Görüntünün içinde kaybolmadan ve süreye yenilmeden arıyı bulabilecek misiniz?

ACELE ETMELİSİNİZ

Sürenin sonuna gelirken arıyı hâlâ bulamayanlar elini çabuk tutmalı! Ayrıntıları daha iyi fark etmelisiniz. Panik yapmadan, son kez hazırlanan görselde gözlerinizi bir kere daha gezdirin ve aşağıdaki sonucu görmek için ekranı kaydırın.

Hangi mevsim insanısınız? Seçtiğiniz mevsim kişilik özelliklerinizi anlatacak!

ZEKA TESTİ İÇİN VERİLEN SÜRE DOLDU

9 saniyelik sürenin sonuna geldik. Eğer verilen sürede arıyı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Arıyı bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi itiraf zamanı... Siz kaç saniyede arıyı buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Büyülü orman zeka testi: Ormana gizlenen hayvanları 23 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar bulabiliyor!