Afyonkarahisar’da feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Afyonkarahisar’da yolcu minibüsünün karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 15:25 GÜNCELLEME 26.05.2024 15:37 YAŞAM
Afyonkarahisar’da feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Kaza, kent merkezi Karahisar Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.G., yönetimindeki 03 AFN 858 plakalı ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan minibüs sürücüsünün henüz belirlenemeyen sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyir halinde olan A.Ş'nin kullandığı 16 BNS 92 plakalı otomobile çarptı. 

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil de A.M.G idaresindeki 64 SB 945 plakalı otomobile çarptı. Kazada 16 BNS 92 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan N.E ile dolmuşta yolcu olarak bulunan S.V (40), Y.V (9), F.V (4), Z.A (73) ve N.D (41) yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı. 

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR