Usta oyuncu Fatma Karanfil hayatını kaybetti

Rol aldığı Keloğlan Aramızda filmiyle hafızalara kazınan ve bir dönem Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste karakterini üstlenen Fatma Karanfil, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 25 Mayıs'ta entübe edilen sanatçı hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 09:27 GÜNCELLEME 04.06.2024 10:03 YAŞAM
Usta oyuncu Fatma Karanfil hayatını kaybetti

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Fatma Karanfil, 72 yaşında kansere yenik düştü.

Karanfil'in vefat haberini menajeri Aslı İslamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu:

Fatma Karanfil kimdir? Eşi kim? Fatma Karanfil'in oynadığı diziler

"Değerli oyuncumuz Fatma Karanfil'i kaybettik. Türk sinema ve tiyatrosunun saygın isimlerinden, çok değerli oyuncumuz Fatma Karanfil'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Sanat hayatı boyunca pek çok başarılı projede yer alan ve birçok ödüle layık görülen Fatma Karanfil, yalnızca oyunculuğuyla değil, aynı zamanda zarafeti, çalışkanlığı ve insanlığı ile de örnek alınan bir isimdi.

Bu acı kaybın derin üzüntüsünü yaşarken, Fatma Karanfil'e Allah'tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Işığı hiç sönmeyecek, kalplerimizde ve sanat dünyasında daima parlayacaktır.

Mekanın cennet olsun, değerli Fatma Karanfil. Tüm Sanat camiasına ve Kamuoyuna duyurulur."

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR