46 farklı suçtan 60 yıl hapis cezası var! Hastane çıkışı el hareketi yaptı

Aydın’da izini kaybettirmek için il il gezen ve 46 farklı suçtan 60 sene hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı. Hastane çıkışı basın mensuplarına el hareketi çeken hırsız, cezaevine teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2024 17:46 GÜNCELLEME 25.06.2024 17:46 YAŞAM
46 farklı suçtan 60 yıl hapis cezası var! Hastane çıkışı el hareketi yaptı

Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından uzun süredir yakalama çalışmaları yapılan H.A. isimli kadın şahıs bugün Karaçay Mahallesi’nde 9 saat süren bekleyişin ardından yakalandı. Belirli olmayan zamanlarda Nazilli’ye gelip giden şahsın toplam 46 farklı suç kaydı olup bu suçlardan 60 yıl hapis cezası bulunuyordu. Şahsın hiçbir ilde sabit bir ikamet kullanmayıp ve teknolojiden uzak durması yakalama çalışmalarını oldukça zorlaştırırken, Nazilli polisinin başarılı çalışmasıyla yakayı ele verdi. H.A. işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

ONLARCA SUÇ İŞLEDİ, BİR DE EL HAREKETİ ÇEKTİ

Nazilli polisinin başarılı çalışması ile yakalanan suç makinesi kadın hastane kontrolü sonrası çıkışta kendisini görüntüleyen gazetecilere el hareketi çekti.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR