Mahsun Kırmızıgül açıkladı: Artık bu rolleri oynamayacağım

Dizi ve sinema sektöründe jön sıkıntısı yaşandığını söyleyen Mahsun Kırmızıgül, "Öyle şaşı, kekeme, arka planda olan bir karakter oynamayacağım. Bundan böyle jön oynayacağım" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2024 18:53 GÜNCELLEME 28.06.2024 18:53 YAŞAM
Mahsun Kırmızıgül açıkladı: Artık bu rolleri oynamayacağım

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Kırmızıgül, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sektörde jön sıkıntısı olduğunu belirtti.

Kırmızıgül, kendi fotoğraflarından oluşan bir video yayınlayarak, gelecek yıl özel bir projede jönlük yapacağını duyurdu.

Kırmızıgül, "Dizi ve sinema sektörü ciddi anlamda erkek jön sıkıntısı çekiyor. Yıllardır gelen tekliflere kapıları kapatmıştım ama yeni aldığım kararla bundan sonra gelen teklifleri değerlendireceğim." dedi.

"BUNDAN BÖYLE JÖN OYNAYACAĞIM"

Ünlü sanatçı, sözlerine şöyle devam etti:

"2025 yılında beni heyecanlandıran bir projede yer alacağım. Öyle şaşı, kekeme, arka planda olan bir karakter oynamayacağım. Bundan böyle jön oynayacağım. Seneye net olarak söylüyorum, çok özel bir projede oyunculuk yapacağım."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR