72'lik dede kayacak arkadaş bulamıyor

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde düşe kalka kayak yapan 73 yaşındaki Hasan Mutlu, "Herkesi kayak yapmaya davet ediyorum, ama gelen yok" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2009 08:57 GÜNCELLEME 21.01.2009 08:57 YAŞAM
72'lik dede kayacak arkadaş bulamıyor

Dünyaca ünlü toz karı ve uzun pistleriyle kayak severlerin akınına uğrayan Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak yapan Hasan Mutlu (73) herkesin ilgi odağı haline geldi.

Geçen sene kayak yapmaya başlayan ve bu sene de Erciyes'te düşe kalka kayan 73'lük dede, kayak yapmayı çok sevdiğini söyledi. Hacılar ilçesinde mezarcı ve duvar ustalığı yaptıktan sonra emekli olan Hasan Mutlu, "72 yaşımda kayak yapmayı öğrendim. Kayaktan dolayı 3 tane madalya aldım. Bu yıl iki haftadır kayak merkezine geliyorum. Yarın ölmesem Bursa Uludağ'a gidip orada kayacağım. Kayak yapmayı çok seviyorum. Herkesi kayak yapmaya davet ediyorum, ama gelen yok" dedi.

KAYNAK : Yeni Şafak