Cübbeli Hoca, Sagopa'yı nasıl etkiledi Video

Konserlerinde binlerce kişiyi coşturan rapçi Sagopa Kajmer'in sakal bırakıp şarkı sözlerini değiştirmesi dikkat çekmişti. Sagopa Cübbeli Ahmet Hoca'dan nasıl etkilendi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2009 16:08 GÜNCELLEME 05.08.2009 16:08 YAŞAM
Cübbeli Hoca, Sagopa'yı nasıl etkiledi Video

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in tarzını değiştirip, sakal bırakması gündem olmuştu. İsmailağa cemaatine katılıp mescitte Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbetlerini dinleyen Sagopa'nun nasıl "dönüş" yaptığı hayranları arasında merak konusu olmuştu. Bu merakı Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayında giderdi. Sagopa'daki değişimin ayrıntılarına açıklık getirdi, ünlü hip hop sanatcısına övgüler yağdırdı.

CÜBBELİ HOCA SAGOPA'YI ANLATIYOR / VİDEO

İki haftadır Fatih Altaylı’nın “Teke Tek” programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, ünlü hip hop sanatçısı Sagopa Kajmer’in sohbetlerinden nasıl etkilendiğini de anlattı. Asıl adı Yunus Özyavuz olan ve konserlerinde on binlerce genci coşturan Sagopa Kajmer’in bir arkadaşından aldığı sohbet CD’lerini dinlediğini anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, ünlü rapçi’nin böylece kendisini sevdiğini ve daha sonra da görüştüklerini aktardı.

"BU HEP CEHENNEMDEN BAHSEDER"

Sagopa Kajmer’i Yunus diye tanıdığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü), genç sanatçının bir arkadaşından aldığı sohbet CD’lerini, “Bu hep cehennemden bahseder” uyarılarına rağmen dinleyip etkilendiğini söyledi.

Fatih’teki mescitte verdiği sohbetlerde de görüntülenen Sagopa Kajmer’e övgüler yağdıran Cübbeli Ahmet, “Çok kültürlüdür. Bestelerinim içerikleri düşündürücüdür,  şirk içermez. Kültürü de var. Fars dili edebiyatı mezunu... Çok okumuş.  Hassasiyetler onda oluştuktan sonra, kadere falan söven, şirk lafzı içeren şeyler yapmaz. Müstehcen, kadının ağzını, dudağını tasvip eden şeyler yapmaz. Helal haram hududu var. Besteyi de kendi yapıyor.” diye konuştu.

KAYNAK : (Haber 7 )