Sarıgül bu defa kendi korumasını tartakladı

Mustafa Sarıgül, bu defa korumasını tartaklarken görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2014 22:28 GÜNCELLEME 15.03.2014 00:40 Yerel Yönetimler
Sarıgül bu defa kendi korumasını tartakladı

Pendik'te esnaf ziyareti sırasında kalabalığın arasında kalan koruma bir anda Sarıgül'ün sert müdahalesiyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon günleri etkinliğine katılan ve burada bir vatandaşa yumruk aran CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Mustafa Sarıgül, yine benzer görüntüler sergilerken yakalandı. Ama bu defa mağdur kendi koruması oldu. Görüntülerde kalabalık arasında kalan koruma, Sarıgül'ün önünden çekilemeyince Sarıgül kendisine bir anda "Çekilsene önümden" diye bağırıp korumasının göğsünü yumrukluyor.

TRABZON GÜNLERİ'NDE DE VATANDAŞI YUMRUKLAMIŞTI

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı.

Sarıgül, AK Parti'yi ve Başbakanı kinayeli eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.

Salonda "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atılırken, Sarıgül'ün konuşmaları 'yuh' sesleriyle duyulmaz oldu. Sarıgül konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken protesto eden vatandaşa tepkisi sert oldu.

Başbakan'ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül salondan çıkarken orada bulunun bir vatandaşa vurma anı kameralarca kaydedildi. . Ayrıca Sarıgül'ün moralinin bozukluğu da objektifle yansıdı.


KAYNAK : Haber7