20 kişiye konuşan Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 20 kişilik bir gruba konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında yeni bir gafa da imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2014 15:06 GÜNCELLEME 17.03.2014 21:18 Yerel Yönetimler
20 kişiye konuşan Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf

Seçim mitingi için Elazığ'ın Kovancılar ilçesine gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ilçeleri karıştırıp "Bu benim Karakoçan'a ikinci gelişim" diyerek bir gafa daha imza attı.

Seçim mitingi için Elazığ'ın Kovancılar ilçesine gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Kovancılar Belediye Başkan Adayı başörtülü Halime Karakoç'a destek istedi. 

Belediye Meydanında halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  "53 belediye başkan adayımızı kadın adaylardan seçtik. Bunların 2 tanesi başörtülü. Bunlardan biri de Kovancılar Belediye Başkan Adayımız Halime Karakoçtur. Bizler insanları başı örtülü yada açık diye ayırmıyoruz. Bütün kadınlarımızın benim başımın üstünde yeri var. Bakın size başı örtülü Halime Başkanımı aday gösterdik." Şeklinde konuştu.

Daha önceki yıllarda seçim öncesi çarşafa rozet takan CHP'nin seçimlerden hemen sonra çarşafı ateşe veren görüntüleri akıllarda halen yerini koruyor.

Yaklaşık 20 kişilik bir katılımın gözlenendiği mitingin ardından Kılıçdaroğlu ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İLKHA - Haber 7