Gökçek, twitter mitingini iptal etti

Twitter'ın mahkeme kararıyla erişime engellemesinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter mitingini iptal etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2014 05:49 GÜNCELLEME 21.03.2014 11:26 Yerel Yönetimler
Gökçek, twitter mitingini iptal etti

Siyasiler arasında twitter'ı en aktif şekilde kullanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 21 Mart'ta (bugün) yapacağı twitter mitingini erişim yasağından dolayı iptal ettiğini duyurdu. Gökçek twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bugün Cuma namazından sonra yapacağımız twitter mitingini iptal ettim... twit alemine duyururum..."

YARIN BU DA KAPATILIR

Gökçek twitterı kullanmasını ise şöyle açıkladı; "Benim DNS ayarı açık olduğu için twit atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır" dedi.

DÜNYADA BİR İLK OLACAKTI AMA...

Twitter'ı aktif şekilde kullanan Melih Gökçek, takipçilerine 'Sevgili twit alemi, orjinal bir teklifim var. Ankara'da bir 'twitter mitingi' yapalım mı? diye sordu. Takipçilerinden olumlu yanıt alan Gökçek, twitter mitingini nerede ve ne zaman yapalım? Diye öneri alarak Ankara'da twitter mitingi düzenlemek için kolları sıvadı ama miting yapacağı günün öncesinde twiiter'a erişim engellendi.