Topbaş'tan 3. dönem için İstanbul'a mesaj

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 30 Mart yerel seçimleri sonrası 3. dönem için mazbatasını aldıktan sonra vatandaşlara seslendi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2014 14:34 GÜNCELLEME 08.04.2014 15:29 Yerel Yönetimler
Topbaş'tan 3. dönem için İstanbul'a mesaj

İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş,  milletin Türkiye'nin istikrarının bozulmamasına karar verdiğini söyledi. Topbaş "Umarım siyasi patriler ve birileri bundan gereken dersi almıştır." dedi.

Topbaş satır başları ile şunları söyledi

Kısır çekişmeler dönemi geride kalacak. Vatandaş bunun kararını verdi.  Yeni bir süreç başlamıştır. Tüm seçilen başkanlara meclis üyelerine ve muhtarlara başarılar diliyorum.  İstanbul'u birlikte yöneteceğiz. Milletimizin yarınlarını birlikte hazırlayacağız.

SİYASETTE KAZANMA YOK GÖREVLENDİRME VAR

"Bin yıllık bir milletiz. Fatih Camii Yapıldığı'nda Amerika kıtası keşfedilmemişti.   Dünyada mazlumun yanında olmak, kısır çekişmeleri bırakarak yarınları birlikte kurmak zorundayız.  Bana verilen 3. dönem başkanlık görevinden dolayı teşekkür ediyorum. 

Siyasette kazanma yok. Biz yetkilendiriliyoruz. Galibiyet Allahındır zarer milletimizindir.  İstanbul'da hizmet veren, başka siyasilere konuşma alanı bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl bize hizmet olarak görev verildi. İstanbul'u dünyanın gıpta ettiği takip ettiği bir kent haline getireceğiz.  

BU ŞEHİR DÜNYANIN GÖZBEBEĞİDİR

Kentleri gezenler arasında turistler üzerinde yapılan araştırmada en beğenilen şehir İstanbul çıktı. Bunun kahramanları siz değerli mesai arkadaşlarımsınız.  Ben genel başkanıma partime ve tüm teşkilata teşekkür ediyorum. 

-İstanbul dünyanın göz bebeği, müjdelenmiş bir şehir, böyle bir şehirde yaşamak ve bu şehire hizmet etmek ayrı bir onur. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. 

OY VERENLER DE VERMEYENLER DE BİZİM

- İstanbul'un tümüne hizmetlerimiz devam edecek. Bize oy vermeyenlerin de bize gönül bağları oluşmuştur. Bize oy vermeseler de İstanbul'daki hizmetlerden hepsi istifade edecektir. 

-Evlerde su akıyorsa o biziz. İstanbul'da metro varsa, marmaray varsa o biziz. Laleler varsa o biziz.  Çöp yığınları yoksa, çöpten enerji üretiliyorsa o biziz. Bizim adımız bu millete hizmetkar olmaktır.

-Yarınlar çok daha farklı olacak. Günü gelince veda ederken gururla anlatacaklarımız olacak. Aziz İstanbullular fırsat buldukça MiniaTürk'ün yanındaki çadırda neler yaptığımızı lütfen izleyiniz. 

-Bu süreç yeni ve farklı bir süreç. Başbakan'ın dediği gibi, vatandaşlarla daha yakın ilişkiye gireceğimiz bir dönemi başlatıyoruz. 

KAYNAK : Haber7