Kiralık Aşk 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni Sezon

Star TV'nin sezon finali yapan dizisi Kiralık Aşk 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi Kiralık Aşk 53.bölümünden neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2016 09:36 GÜNCELLEME 01.07.2016 09:36 Yerli Dizi
Kiralık Aşk 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni Sezon

24 Haziran cuma günü seyir ile buluşan Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sezon finali ile seyirciye şok üstüne şok yaşatan Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'da yer alacaktır.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLA

Kiralık Aşk bitiyor mu? Final bölümü ne zaman?

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen ve sezonda da devam eden Star TV’nin Kiralık Aşk dizisi ile ilgili akıbet merak konusu oldu.

Defne ve Ömer’in aşkını seven izleyici, sadık bir kitleyle geçen yazdan beri diziyi izlemeye devam etti. Bir dönem Elçin Sangu’nun diziden ayrılacağı söylentileri dolaştı ancak yapımcı ve Sangu’nun yaptığı açıklamalardan sonra bu söylentiler boşa çıktı.

Ağır bir sezon geçiren oyuncu ve ekibin yaşadığı sıkıntılar da kimi zaman haber olarak yansıdı. Başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, sezon boyunca yoğun çalışmaktan dolayı rahatsızlıklar geçirdi ancak izleyicinin gönlünde taht kurmayı da başardılar.

Sezon sonuna gelirken pek çok dizi çoktan ya final ya da sezon finali yaptı ancak Kiralık Aşk, dün akşam yayınlanan bölümüyle de “Final ne zaman?” sorularını doğurdu.

Ömer ve Defne’nin geçen hafta ayrılmasıyla seyirci dizinin sezon finali yaptığı fikrine kapıldı, ancak bu haftaki bölümde ikili yeniden barışınca sezon finali daha da merak uyandırmaya başladı.

Dizinin yapım firmasından yapılan açıklama, izleyiciye rahat bir nefes aldırdı. Dizinin gelecek sezonda da yolculuğuna devam edeceği ve sezon finalinin de haftaya yapılacağı duyuruldu.

Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan veda mesajı

Geçen yıl yaz dizisi olarak başlayan ve seyirci tarafından çok beğenildiği için kış sezonunda da devam eden "Kiralık Aşk" yarın akşam yayınlanacak 52. bölümüyle sezon finali yapıyor.

Dizinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ile Barış Arduç, sezon finalinden önce sevenlerine ortak sürpriz yaptı. Ünlü oyuncular sette birlikte çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından üst üste paylaştı.

İşte o paylaşımlar;



Kiralık Aşk çekimleri bitti, Elçin Sangu reklam setine koştu…

Dizi çekimlerine ara veren Elçin Sangu, Elidor’un ikinci reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Çekimlerdeki enerjisi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Sangu’ya yaklaşık 120 kişilik bir ekip ve yönetmen Luis Gerard eşlik etti.

Güzel oyuncu Elçin Sangu’nun, Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştığı her fotoğrafa yüz binlerce beğeni geliyor. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın güzel oyuncusu Elçin Sangu, hayran kitlesini gün geçtikçe katlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene, yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Kiralık Aşk ile birlikte bir anda sanat camiasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Elçin Sangu, şu sıralar sosyal medya hesaplarını oldukça aktif olarak kullanıyor. Sangu’nun paylaştığı fotoğraflara kısa süre içerisinde binlerce beğeni geliyor. KISA SÜREDE 40 BİN BEĞENİ ALDI Elçin Sangu, bugün set sırasında çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşırken altına düştügü yorumda ise sıcak havadan dert yandı. Sangu fotoğrafın altına, “Güneş mi? Ne güneşi ne sıcağı yok öyle bişey (sokaktaçalışanemekçilerindramı)” yorumunu düştü.

Elçin Sangu, yüzü olduğu Boyner’in markalarının ‘2016 İlkbahar-Yaz’ sezonu parçalarının tanıtıldığı davete katıldı.

Güzel oyuncu etkinliğin ev sahipliğini üstlenen sosyetenin ünlü ismi Ayşe Boyner’le moda üzerine sohbet ederken kıyafet tercihiyle davetin en şık ismi olmayı bildi.

Elçin Sangu’nun annesi ile paylaştığı fotoğrafına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte Sangu’nun annesi ile abla kardeş gibi durduğunu görenleri şaşırtan fotoğraf.