Takla atan otomobil hurdaya döndü: Çok sayıda yaralı var!

Çaycuma-Bartın kara yolunda seyir halindeki bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada araç hurdaya dönerken, 3 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 16:00 GÜNCELLEME 01.10.2024 17:43 ÜLKE'DE BUGÜN
Takla atan otomobil hurdaya döndü: Çok sayıda yaralı var!

Kaza, İhsanoğlu Köyü yakınlarında meydana geldi. B.B. idaresindeki otomobil yolun ıslak olması nedeniyle kontrolden çıkarak refüje çarptı. Sonrasında ise takla atarak şarampole yuvarlandı.

Edinilen bilgiye göre, kazada sürücü B.B. (37) ile araç içinde yolcu olarak bulunan M.B. (60) ve H.B. (72) yaralandı. Otomobil ise hurda yığınına döndü. Olay yerine 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Kazada yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR