Kan donduran anlar! Kafasına böyle ateş etti

Bursa'da bir müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2015 12:55 GÜNCELLEME 14.07.2015 09:12 3.SAYFA
Kan donduran anlar! Kafasına böyle ateş etti
Kan donduran anlar! Kafasına böyle ateş etti

Kentin en işlek meydanlarından Tophane Meydanı'ndaki cinayet anı ise bir amatör tarafından görüntülendi.

İnegöl'de mobilya fabrikası açmaya hazırlanan Gıyasettin Serbest, fabrikanın yapım işini bir müteahhite verdi. İddiaya göre, Tacettin Başoral isimli müteahhit işi yarıda bıraktı. Gıyasettin Serbest konuyu konuşmak için oğlu Erkan Serbest'i de yanına alarak Başoral ile konuşmak için Tophane Meydanı'na geldi. İki taraf da konuşmaya yakınları ve silahla geldiler.

Buradaki konuşma esnasında tartışma çıkınca Erkan Serbest, Tacettin Başoral'ı kasığından silahla yaraladı. Buna cevap veren karşı Başoral Erkan Serbest'i başından silahla ağır yaraladı. Peşpeşe silah sesleri üzerine çevredekiler büyük şok yaşadılar.

Tacettin Başoral, yaralı olarak yerde yatarken kanamayı durdurmak için kendisine müdahale etmeye çalışıldı. Ancak bu esnada; çatışmada oğlu ağır yaralanan Gıyasettin Serbest silahla yanına yaklaşıp başına bir kez ateş etti. Başoral orada hayatını kaybetti. O anlar ise bir amatör tarafından saniye saniye görüntülendi. Gıyasettin Serbest, öldürdüğü Tacettin Başoral'a yardım eden bir kişiye de ateş etti ancak silah tutukluk yaptığı için o kişi kurtuldu.

Polis ise olaydan sonra oğlunun durumu için hastaneye giden mobilyacı Gıyasettin Serbest'i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR 172 TÜMÜ
  • Ömer 10 yıl önce Şikayet Et
    Ölen öldürene ne yaptı bakalım
    Cevapla
  • Murat 10 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl müdahele edeceksin, yardım edene ateş etti adam da silahı tutukluk yaptı. Böyle durumlarda araya girmeyeceksin silahlı bir durum varsa.
    Cevapla
  • Abdulcelil 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazik cok yazik.Cevredeki insanlar neden mudahele etmedi ki!
    Cevapla
  • Gangster 10 yıl önce Şikayet Et
    Her ne olursa olsun yaralı yerde yatan birine hemde arkadan kalleşçe kafasına sıkılmaz...
    Cevapla
  • Yuh 10 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak. Dinsiz imansızmısınız siz ?? Yazıklar olsun hepinize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR