Bağcılar'da 'anne' vahşeti! 2 çocuğunu boğdu

İstanbul Bağcılar’da 26 yaşındaki Hatice Tiryaki, 5 yaşındaki oğlu Muhammet ve 4 aylık kızı Rabia Tiryaki’yi boğarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2017 09:00 GÜNCELLEME 06.02.2017 09:03 3.SAYFA
Bağcılar'da 'anne' vahşeti! 2 çocuğunu boğdu
Bağcılar'da 'anne' vahşeti! 2 çocuğunu boğdu

İstanbul Bağcılar'da, biri 6 aylık diğeri 5 yaşındaki çocuklarını yastıkla boğarak öldüren 26 yaşındaki Hatice Tiryaki çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan anne, “Sürekli hastalanıyorlardı. Bakamıyordum, eşime çocukları yurda vermemiz gerektiğini söyledim” dedi.

İYİ DEĞİLİM

İstanbul Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 41’nci Sokak’ta önceki gece 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Hatice Tiryaki, eşinin işte olduğu sırada cinnet getirdi. Anne Tiryaki, 5 yaşındaki oğlu Muhammet’i elleriyle, 4 aylık bebeği Rabia’yı da yastıkla boğarak öldürdü. Tiryaki, daha sonra erkek kardeşini arayarak, “Ben iyi değilim. Çocuklarımı da boğarak öldürdüm” dedi.

KABUL ETMEDİ

Bunun üzerine eve gelen kardeşi Uğur Arı, yeğenlerinin cansız bedenlerini yatağın üzerinde buldu. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan anne Hatice Tiryaki’nin, “Sürekli olarak hastalanıyorlardı. Ben de iyi bakamıyordum. Bu nedenle de kendimi kötü hissediyordum. Hatta eşime de çocuklara bakamadığımı, yurda vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak kendisi kabul etmedi. Oğlumu ellerimle, kız bebeğimi de yastıkla boğdum” dediği öğrenildi.

Çocukların cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Anne 7 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansız . Başka ne denir vicdansız kadın
    Cevapla
  • İdamlık 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk yapmasını bilirler ama bakmaya sıra gelince uf puff. İdam böyle katillere
    Cevapla
  • elif zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    kadınin boynuna dünya imtihanı yüklenirse gider ya kendini oldurur ya çocuklarini ama zorluk ne derece kotu olsa bile ane yavrusuna kendini kurban etmelidir kendini oldureydin o cocuklar devlet himayesine alinirdi cok uzuldum
    Cevapla
  • Adem cicek 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin bu tür olaylardan der almasi gerek, cocuguna bir anne baba zevk icin yetim haneye asla vermez eger veriyorsa bence devlet yarinimiz olan cocuklarimiza kayitsiz sartsiz sahip cikmali, haya iskenceye dayaga mariz kalan zavali cocuklarida zorla alip devletin sevkatli kollarina yurtlara yerlesdirilmeli!!!!
    Cevapla
  • Kimse kınamasın 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hiç bir anneyi böyle imtihan etmesin. Kadın yardım istemiş onu duyan olmamış. Rabbim akıl sağlığımızı ,ruh sağlığımızı muhafaza eylesin amin. Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın.
    Cevapla
  • Meryem 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin.kinanmasi bencede.dogum sonrasi depresyonu atamamis olabilir. Yakinlarida fark e tmediyse sinsice ilerleme kaydetmis olabilir. Kadin iyi degilim demis esine hep.rabbim affetsin.kimse bilmez kim ne yaşıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR