Apartman dairesinde 6 ceset bulundu

Adana'da bir apartman dairesinde silahla öldürülen 6 kişinin cesedi bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2017 21:09 GÜNCELLEME 04.05.2017 10:20 3.SAYFA
Apartman dairesinde 6 ceset bulundu
Apartman dairesinde 6 ceset bulundu

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir apartman dairesinde 6 kişi ölü bulundu.

Edinilen ilk bilgilere göre olay, Kurtuluş Mahallesi 64014 sokakta 5 katlı apartmanın 3 katında meydana geldi. 3. kattaki evden gelen silah sesleri üzerine apartman sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kapıyı açtıklarında 6 kişiyi ölü olarak buldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Ölenlerden 5'inin kimliği belirlendi

Polis ekipleri yaptıkları incelemede cesetlerin emekli vali İsmet Metin, eşi Nurşen ile kızı Senem Metin ile Denizhan Dener, Gönül Cengiz ve Suphi Cumhur Cengiz'e ait olduğunu belirledi.

Eski Metin'in ailesiyle eşinin yeğeni olan Denizhan Dener'in Adana'daki evine geldiği, burada henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandığı iddia edildi.

Dener'in tartışmada evdeki 5 kişiyi öldürerek intihar ettiğinden şüphelenildiği bildirildi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evdeki herkesin hayatını kaybetmesinden dolayı olayın nedeninin henüz tespit edilemediğini, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

YORUMLAR 79 TÜMÜ
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden böyle bir toplum değildik.Allah bizi ıslah etsin.
    Cevapla
  • Adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya nasıl bı memlekete dönüştük.her gün değil her saat olay oluyor sadece bir kaçını haber yapiyolar o kadar çok şeyler dönüyo ki anlatılmaz yaşanır bizzat yasiyoruz!
    Cevapla
  • Adanali 7 yıl önce Şikayet Et
    yinemi adana diye yorum yazan önyargili efendiler orasi klavye delikanlilarinin yeri degil oturdugunuz yerden yorum yazmak kolay tabi gercek adanali tanidinizmi acaba bir taneniz.
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Adana mı? Normal... Alıştık artık. Her gün Adana da bir olay İstanbulu geçti...
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Her akşam ana haber bültenlerinde bir Adana haberi çıkıyor. Suç vakalarinin bu kadar arttığı baska bir il daha duymadım. Sebebi eğitimsizlik mi dine uzaklık mı havasindan suyundan mi sicagindan cografyasindan mi anlayamadim.
    Cevapla
  • bilemiyorum 7 yıl önce Şikayet Et
    bölük komutanım adanalı idi ve şeker gibi bir insandı 6 yıl adanalı lar ile çalıştım aynı koğuşta yattım arkadaşalrım oldu hiç birinden zere kadar zarar görmedim
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Adanalı kardeşim valla Murat ile aynı fikirdeyim. Adanada her gün bir olay çıkıyor. Adana deyince aklımıza ilk gelen Mahkeme hadiseleri, sokak çatışması, infazlar vs. Burası bizim şehrimiz asla ötelemiyoruz ama bu durumda halkın üzerine çok vazife düşüyor. Adanalılar birbirine daha düşkün olmalı. Komşuluk daha artmalı, dostluk, kardeşlik vs...
    Cevapla
  • Adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Adana takılmış aklınıza Adana o bölgenin en çok göç alan yeri asıl Adanalı ile yaşadığı mahaller bile farklı gidip görmeden bilip bilmeden yorum yamayın. İstanbul nasıl her ilden insan varsa Adanadada okadar ilden insan var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR