Yakalanınca ortalığı birbirine kattı! 'Vallahi Corona değilim' diye yalvardı

İstanbul Beyoğlu'nda turistlerin pasaportlarını çaldığı iddiasıyla yakalanan İran uyruklu kişi, polis merkezine götürüleceği sırada öksürmeye başladı. Özel giyimli sağlıkçılar tarafından yapılan kontrolde ateşi düşük çıkan şüpheli, hastaneye gitmemek için bu kez de "Vallahi Corona değilim" diyerek yalvardı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2020 12:07 GÜNCELLEME 31.03.2020 12:07 3.SAYFA
Yakalanınca ortalığı birbirine kattı! 'Vallahi Corona değilim' diye yalvardı
Yakalanınca ortalığı birbirine kattı! 'Vallahi Corona değilim' diye yalvardı

Olay, Kabataş Tramvay Durağı'nda dün saat 18.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, turistlerin pasaportlarını çaldığı iddia edilen İran uyruklu bir kişi, ihbar üzerine Kabataş'ta polis tarafından yakalandı.

 

Şüpheli polis merkezine götürülmek üzere araca bindirilecekken bir anda öksürmeye başladı. Hırsızın Corona Virüslü olabileceğinden şüphelenen polis, durumu sağlık görevlilerine bildirdi.

Corona Virüse karşı özel giyimli sağlık çalışanları, polis tarafından tramvay durağındaki kullan-at satış noktasında muhafaza altına alınan hırsızın ateşini ölçtü. Şüpheli, ateşinin düşük çıkmasına rağmen tedbir amaçlı olarak hastaneye götürülmek istendi.

 

Hastaneye gitmek istemeyen şüpheli, ambulansa bindirilirken kendisine eşlik eden polislere bu kez 'Vallahi Corona değilim' diyerek yalvardı. Şüphelinin kontrol için bir süre tutulduğu kullan-at satış noktası bir görevli tarafından dezenfekte edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR