Cinayet sonrası akılalmaz savunma!

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde tartıştığı Ekrem Fidan’ı (60) av tüfeğiyle vurarak öldüren Vedat B.’nin (60) ifadesinde "Onu domuz sandım 3 el ateş ettim" dediği öğrenildi. Vedat B.çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2020 20:32 GÜNCELLEME 08.09.2020 21:24 3.SAYFA
Cinayet sonrası akılalmaz savunma!
Cinayet sonrası akılalmaz savunma!

Olay, saat 21.30 sıralarında kırsal Cincin Mahallesi’nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Ekrem Fidan henüz bilinmeyen nedenle evinin önündeki dere kenarında tartıştığı Vedat B. tarafından av tüfeğiyle vuruldu.

 

 

Tüfek sesini duyan çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çeşitli yerlerine saçma isabet eden Fidan’ın öldüğünü belirledi. Jandarma olayın şüphelisi olduğu öğrenilen Vedat B.’yi yapılan araştırmalar sonucunda tüfeğiyle yakalayarak gözaltına aldı. Fidan’ın cesedi olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

 

 

'3 EL ATEŞ ETTİM AYRILDIM'

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Vedat B. verdiği ifadesinde, "Benim o bölgede mısır tarlam bulunuyor. Mısır tarlasından garip sesler geliyordu. Ben de o sesi domuz sandım. Kaçması için av tüfeğiyle 3 el ateş ettim. Sonra da oradan ayrıldım" dediği öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vedat B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 3
  • justice 3 yıl önce Şikayet Et
    canavar adam o bölgede domuz olduğu nerede görülmüş adamın kafasının yarısı yok direkt müebbet
    Cevapla
  • Hukuk adamı 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberin içeriğine bakınca, adamın gerçekten öldürme kastıyla ateş ettiğine dair bir delil olmadığı görülüyor. Belki gerçekten domuz sanarak ateş etti. Dolayısıyla önyargılı yaklaşım yanlıştır. Şartlanarak adalet sağlanamaz arkadaşlar. Dava sürecinde gerçekler ortaya çıkacaktır.
    Cevapla
  • Misafirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakimde bende seni yanlışlıkla ömür boyu hapis cezası verdim desin şimdi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR