Cezaevinden izinli çıktı, 4 kişiyi bıçakladı

Aksaray’da cezaevinden pandemi nedeniyle izinli olarak çıkan bir şahıs ve arkadaşı, 4 kişiyi bıçaklayarak sopayla darp etti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 00:29 GÜNCELLEME 09.09.2020 00:29 3.SAYFA
Cezaevinden izinli çıktı, 4 kişiyi bıçakladı
Cezaevinden izinli çıktı, 4 kişiyi bıçakladı

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden pandemi nedeniyle izinli olarak çıkan Bilal D. (39), arkadaşı Umut Ç. (24) ile birlikte Taşpınar beldesinde market önünde oturan Umut G. (19) Ulaş Y. (38) Yücel D. (21) ve Bedirhan S. (21) ile aralarındaki bir husumetten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Bilal D. ve Umut Ç. yanlarında taşıdıkları bıçaklarla 4 kişiyi de bıçakladı.

 

Bıçakla yaralanan 4 kişi yere yığılırken, arabadan sopa getiren Bilal D. ve Umut Ç. sopalarla da yaralıları darp etti. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 4 kişi ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, olayı gerçekleştiren 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Torun 3 yıl önce Şikayet Et
    Yirmi yıl önceki takvim yaprağında yazılı olan avrupa ülkelerinde ki cinayet hırsızlık tecavüz oranlarına yetiştik aferin Türkiye
    Cevapla
  • Harbici 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevinden izinli çıkmayı düzenleyenlerin boynunadır bu bıçaklananların vebali
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları salıverenleri Allah'a havale ediyoruz.
    Cevapla
  • şereflikoçhisarli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evi gerçek ceza evi olsa böyle caniler birdaha oraya girmemek için herşeyi yapar
    Cevapla
  • Asey 3 yıl önce Şikayet Et
    IDAM gelmeli artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR