Düzce'de eşi tarafından dövülen kadın hastanelik oldu

Düzce'de sokağa çıkma kısıtlamasında eşi tarafından darp edilen kadın hastanelik oldu. Kadın hastaneye kaldırılırken eşi de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2020 00:44 GÜNCELLEME 03.12.2020 01:12 3.SAYFA
Düzce'de eşi tarafından dövülen kadın hastanelik oldu
Düzce'de eşi tarafından dövülen kadın hastanelik oldu

Olay, Bahçeşehir Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evlerinde tartışmaya başlayan karı koca kavgası daha sonra şiddetlendi. S.E. isimli koca, karısı M.E.’yi ev içinde darp etmeye başladı.

 

 

Yardım seslerini duyan komşular durumu emniyet ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler M.E. isimli kadının darp edildiğini tespit edip bölgeye 112 Acil Ambulans ekipleri istedi. Koca S.E. ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

M.E. isimli kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Eşine darp ve şiddet uygulayan S.E. ifadesi alınmak üzere gözaltına alınarak karakola götürüldü. Emniyet ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin oraya kadir şekeri ,o adamida katletsin,. Nede olsa bizim Türk insani kadir şeker denen adi piskopat katili bagrina basti
    Cevapla
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtarsa psikopat oluyor kurtarmasa vicdansız bu millette ne yapicagini şaşırdı iyice. Kızının önünde boğazı kesilerek katledilen kadını ne çabuk unuttunuz kaldırmasınlar ellerini kadınlara bu kadar net ve basit...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklisin, Memleketimiz manyaklarla dolmuş, Neymiş kadinin hayatini kurtarmiş kadir şeker ,hadi oradan bir başkasini öldürmekle hayat kurtarilmaz
    Cevapla
  • Seniyaramazseni 3 yıl önce Şikayet Et
    İki dakika delikanlı olda kadın isminin arkasına saklanıp yorum yapma Esra bey
    Cevapla
  • Ber 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar kadın olmayı,erkek te bey olmayı unuttular,hepsi ben diyo biz yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR