Arnavutköy'de iki kardeş sobayı tutuştururken kendilerini yaktı

Arnavutköy'de iki kardeş, yakmaya çalıştıkları kömür sobasının bir anda parlamasıyla alevlerin içinde kaldı. Kendi imkanlarıyla tutuşan kıyafetlerindeki alevleri söndürmeyi başaran iki kardeşte ciddi yanıklar oluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2022 09:58 GÜNCELLEME 18.01.2022 09:58 3.SAYFA
Arnavutköy'de iki kardeş sobayı tutuştururken kendilerini yaktı
Arnavutköy'de iki kardeş sobayı tutuştururken kendilerini yaktı

Olay, dün saat 17.00'da sıralarında İmrahor Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki Beyza K. ve 15 yaşındaki kardeşi Belinay K., ısınmak için evdeki kömür sobasını yakmaya çalıştı. İki kardeş, sobanın parlamasıyla bir anda alevlerin içinde kaldı. Üzerlerindeki kıyafetlere sıçrayan alevler iki kardeşin yaralanmasına sebep oldu.

Kendi imkanlarıyla alevleri söndüren iki kardeşin yardım çığlıklarına komşuları koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sobadaki alevlere müdahale ederek olası bir yangının önüne geçerken, vücutlarında ciddi yanıklar oluşan 2 kız kardeş sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü. İki kardeşin hastanedeki tedavisi sürüyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet yanıcı bir malzeme kullanmışlar gibi sobayı yakmayı herkes beceremez en iyi soba yakma yöntemi başına pürmüz takılmış küçük tüptür kolanya dökenler var çok tehlikeli kardeşlere geçmiş olsun.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen sobaya benzin yada gaz yağı gibi yanıcı bi yakıt koydular. yoksa yıllarca soba yaktık birden böyle parlaması gibi bişey söz konusu değil...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR