Muayene istasyonunda feci kaza!

İstanbul Büyükçekmece'de, muayene istasyonunda servis aracının üzerinden geçtiği Suzan Ü. öldü. Kadının ölümüne neden olan sürücü T.S. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2022 12:30 GÜNCELLEME 08.02.2022 13:41 3.SAYFA
Muayene istasyonunda feci kaza!
Muayene istasyonunda feci kaza!

Kaza, dün sabah 08.30 sıralarında Büyükçekmece Murat Çeşme Mahallesindeki araç muayene istasyonunda meydana geldi. Sürücüsü T.S.'nin geri geldiği servis aracı, Suzan Ü. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile düşen kadın, kafasını yere vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Suzan Ü.'nün, olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, servis aracının sürücüsü T.S.'yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.S., adli kontrolle serbest bırakıldı.

"KADINI GÖRMEMİŞ, ÇARPMIŞ"

Yaşanan kazayı anlatan Yavuz Şahin, "Sabah dükkanı açtıktan yaklaşık 2 saat sonra oldu. Bir minibüsün sürücüsü aracıyla, geri gelirken kadını görmemiş, çarpmış. Kadın olay yerinde vefat etmiş" dedi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    milyonlarca liraya sattıkları araçların arkasına 200 TL. lik uyarı cihazını koymayan üreticilerde bu tür kazaların vebaline ortak. Geri uyarı cihazı mecbur kılınmalı.
    Cevapla
  • bağımsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümlü vakıalarda şartlı salıverme hem hukuksuz ,hemde can emniyeti yönünden mahsurludır,makul süre tutukluluk elzemdir,olay kaza olarak nitelensede,kasıt olmasada ağır ihmal yok denilemez,olayın kendine özgü koşulları olacaktır,bu itibarla detaylı olarak irdelenmelidir.
    Cevapla
  • fako 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberin baş tarafında üzerinden geçti diyorsunuz alt tarafta ise çarptı yere düştü diyorsunuz.Kaza bu olabilir ama servis şöförleri çok tehlikeli araç kullanıyorlar.Kural mural hakgetire.Acil çözüm üretilmeli.Ateş düştüğü yeri yakacak malesef.Rabbim sabırlar versin.
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde kaza hangimiz nerede nasıl öleceğiz Allah bilir Allah tahsilatını affetsin
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    görmemiş bahane değildir aksine kabahattir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR