Bursa'da feci ölüm: Kamyonet ile duvar arasında sıkıştı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir mobilya fabrikasının sevkiyat bölümünde sürücüsünün geri manevra yaptığı kamyonet, işçi Mithat Uyar’a (51) çarptı. Kamyonet ile duvar arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2022 22:15 GÜNCELLEME 29.08.2022 22:15 3.SAYFA
Bursa'da feci ölüm: Kamyonet ile duvar arasında sıkıştı
Bursa'da feci ölüm: Kamyonet ile duvar arasında sıkıştı

Olay saat 19.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 30’uncu Mobilya Sokak’ta faaliyet gösteren mobilya fabrikasında meydana geldi. Ramazan A. (52) yönetimindeki 16 PS 281 plakalı kamyonet ile fabrikanın sevkiyat bölümüne geri manevra yaparak girdiği sırada, Mithat Uyar’a çarptı. Duvar ile kamyonet arasında sıkışan Uyar, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mithat Uyar’ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, 15 yıllık arkadaşının ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü Ramazan A. gözaltına alındı. 

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR