Şişli'de akılalmaz olay! Polis memurunu 400 metre kaputun üzerinde götürdü

İstanbul'da dur ihtarına uymayan sürücü, polis memurunu 400 metre kaputun üzerinde götürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2022 09:26 GÜNCELLEME 02.11.2022 09:35 3.SAYFA
Şişli'de akılalmaz olay! Polis memurunu 400 metre kaputun üzerinde götürdü
Şişli'de akılalmaz olay! Polis memurunu 400 metre kaputun üzerinde götürdü

Şişli'de sivil polis ekibinin dur ihtarına uymayan sürücü, otomobili polislerin üzerine sürerek kaçmak istedi. Otomobili durdurmak isteyen polis memuru, aracın çarpması sonucu yaklaşık 400 metre kaputun üzerinde gitti. Olay yerinden kaçan sürücü aracı bırakıp kaçarken, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. 

Olay, saat 01.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, polisin şüphe üzerine durdurmak istediği sürücüsü henüz tespit edilemeyen 06 CLJ 556 plakalı otomobil kaçmak isterken polis memuruna çarptı. 

KAPUTUN ÜZERİNDE 400 METRE GÖTÜRDÜ

Polis memurunu yaklaşık 400 metre kaputun üzerinde götüren otomobil sürücüsü, memurun inmesinin ardından kaçmaya devam etti. Kısa süreli takibin ardından Eskişehir Mahallesi'nde lastiği patlayan otomobili terk eden sürücü kayıplara karıştı. Hafif şekilde yaralanan polis memuru ise hastanede tedavi altına alındı.  

OTOMOBİLDE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU 

Yaya olarak kaçtığı belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatılırken, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından otomobil, detaylı inceleme için çekici ile emniyete götürüldü. Otomobille sürüklenen polis memurunun sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gereksiz ve faydasız kişileri polisin vurarak itlaf etmesi gerekiyor, polise vurma hakkı verilmeli
    Cevapla
  • Helal olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Canını dişine takarakgörevini yapmaya çalışan polisimizden,askerimizden,devlet memurlarımızdan Allah razı olsun,ayağına taş deydirmesin.
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim kaputa çıkıp atlama dikkat et al plakasını bu kadar maganda varken görevli memur kardeşlerimiz dikkat etsinler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ha pkk ha uyuşturucu satıcıları bunların birbirinden farkı yok.
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Birlikte çalışıyorlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR