İstanbul'da sahte parfüm operasyonu!

İstanbul'da sahte parfüm imalatı yaparak piyasaya süren şüphelilere yönelik 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken çok sayıda sahte parfüm ve parfüm üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2022 11:52 GÜNCELLEME 09.11.2022 11:52 3.SAYFA
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu!
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu!

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te bir iş yerinde sahte parfüm satıldığına dair ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler yaklaşık 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından iş yerine ve o iş yerinde satılan parfümlerin üretildiği depolara baskın düzelendi.

Bakırköy, Gaziosmanpaşa ve Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekipleri Fatih, Zeytinburnu, Sultangazi, Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde belirlenen 9 adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyonda 7 şüpheli gözaltına aldı. Baskın yapılan adreslerde gerçekleştirilen aralamalarda 27 bin 792 şişe dolu parfüm, 152 bin 32 adet parfüm aksesuarı, 22 bin 838 boş şişe, 2 bin 500 metre şerit, 250 litre parfüm esansı olmak üzere toplamda 202 bin 662 adet aksesuar ele geçirildi.

Parfümlere el konulurken, yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR