Borç para meselesi kanlı bitti: Ölü ve yaralılar var!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde borç meselesi yüzünden tartışan şahıslar arasında kavga çıktı. 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2023 16:11 GÜNCELLEME 17.01.2023 17:19 3.SAYFA
 Borç para meselesi kanlı bitti: Ölü ve yaralılar var!
Borç para meselesi kanlı bitti: Ölü ve yaralılar var!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde gerçekleşen olay, Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Küçükesat Mahallesi Abay Kunanbay Caddesi’nde meydana geldi.

İddialara göre, Deniz K., yaklaşık 4 ay önce kendisinden 3 bin lira borç para alan ve kendisiyle bir daha irtibat kurmayan Umutcan Ö.’nün günübirlik kiralık bir evde kaldığını öğrendi.

Bunun üzerine Deniz K., parasını istemek için Umutcan Ö.’nün bulunduğu eve gitti. İkili arasında çıkan konuşma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışma esnasında evdeki şahıslardan biri Deniz K.’ya bıçak çekti. Şahsın elinden bıçağı alan Deniz K. evde bulunan Umutcan Ö.’yü, Mert Kan Y.’yi ve Ali Rıza Can K.’ye bıçakla saldırdı.

Saldırı sonrası yaralananların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Umutcan Ö. ile Mert Kan Y.’nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ali Rıza Can K’nin ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Deniz K.’nin ise polis ekipleri tarafından yakalandığı ve Ankara Hastanesindeki tedavisinden sonra Cinayet Büro ekipleri tarafından teslim alındığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    senin elinden bir bardak su bile içmek günahtır orhan katil olcakmış bide
    Cevapla
  • orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    onun için herkese borç vermeyeceksin hem para ver bide üstüne katil ol
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR