Denizli'de 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu: Anne ve erkek arkadaşı aranıyor

Denizli Pamukkale'de bir evde 2 yaşındaki M.A.K. ölü bulundu. Evde bulunan biri 9 aylık diğeri 5 yaşındaki 2 çocuk koruma altına alındı. Çocuğun annesi ve erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi aranıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 02:36 GÜNCELLEME 27.01.2023 02:37 3.SAYFA
Denizli'de 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu: Anne ve erkek arkadaşı aranıyor
Denizli'de 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu: Anne ve erkek arkadaşı aranıyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir evde 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu.

Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak'taki tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, evde bir çocuğu hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cansız bedenin 2 yaşındaki M.A.K'ye ait olduğu belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Evde bulunan biri 9 aylık diğeri 5 yaşındaki 2 çocuk Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Evin bir süre önce, çocuğun annesi G.K'nin (27) erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin yakınları tarafından kiralandığı, G.K'nin çocuklarıyla burada misafir olarak kaldığı öğrenildi.

Polis, çocuğun annesi G.K. ile erkek arkadaşını arama çalışması başlattı. Çocukların babasının ise bir süredir cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK : AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İçim ezildi Denizlili olarak. O çocuğun çaresiz ağlayışını görsem çökerdim okuyunca bile fena oldum. Komşumuzun hali nicedir bilmiyoruz iyice uzaklaştık insani değerlerden gökten taş yağsa yeridir. Rabbim yine de merhamet etsin sabi çocuklar dilsiz hayvanlar ihtiyarlar için rahmetini kesmesin semadan arzdan
    Cevapla
  • gürsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Zinayı yasak olmaktan çıkaran kanunu kim imzaladı. Çok merak ediyorum. Biri bunu bana anlatabilir mi...
    Cevapla
  • kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorumluluk alamıyorsanız evlenmeyin,hadi evlendiniz çocuk yapmayın,sonra olan çocuklara oluyor
    Cevapla
  • önce islam 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuklarınıza sahip çıkmadığınız İslam ölçüsünde yetişmediğiniz ve tetiştirmediğiniz sürece maalesef kınayanlarda dahil hepiniz mutlaka böyle acıları yaşamaya adaysınız unutmayın çağdaş olmaya özenen İslami kuralları ağır ve gerici bulan her anne ve baba mutlaka çocuklarınızı birgün uyuşturucu,alkol bataklığında bulabilirsiniz sonra onların çocukları maalesef böyle acılar yaşamaktadır insanlığın bittiğini ilan etmektedir Allah ana ve babalara İslam bilinci nasip etsin
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm ülkemin insanlarından özür diliyorum ülkemizde zina kanunlar çerçevesinde yasak olmadıkça çok daha çocuklar ölür şanslı olup da yaşayanlar Devletimize kalır kusura kalmayın ne edep kaldı ne haya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR