Kamyonet kasasında taşıdığı borularla araçlara zarar veren sürücüye ceza

Sultangazi-Arnavutköy yolunda seyir halindeki bir kamyonetin kasasında taşınan plastik boruların araçlara çarparak trafiği tehlikeye atmasının ardından polis ekiplerince araç sürücüsü T.K. yakalandı. T.K’ye bin 781 lira para cezası kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 09:39 GÜNCELLEME 27.01.2023 09:39 3.SAYFA
Kamyonet kasasında taşıdığı borularla araçlara zarar veren sürücüye ceza
Kamyonet kasasında taşıdığı borularla araçlara zarar veren sürücüye ceza

Görüntüler Sultangazi - Arnavutköy yolunda geçtiğimiz çarşamba sabahı, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Seyir halindeki kamyonetin kasasında taşınan ve gelişigüzel bırakılan plastik borular, yoldaki diğer araçlara çarptı. Sürücülerin korna basarak uyardığı kamyonet şoförü, tehlikeye aldırmayarak yoluna devam etti. Kamyonetin kasasına yüklü boruların, neredeyse iki şeridi kapladığı görüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri araç sürücüsü T.K’yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yakalanan T.K’ye ‘Yükü dengeyi bozacak ve sivri çıkıntılar oluşacak şekilde yüklemekten 909 lira, Yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamaktan 436 lira ve saygısızca araç kullanmaktan 436 lira olmak üzere toplamda bin 781 lira idari para cezası uygulanırken ayrıca Trafik Güvenliğini tehlikeye sokmaktan da adli işlem yapıldı. 

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR