Rus eşi Elena'yı bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de Rus uyruklu Elena Samsanova (55), tartıştığı kocası Atila Sarıhan (50) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Evde yakalanan ve elinden bıçakla yaralanan Sarıhan, gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2023 21:59 GÜNCELLEME 31.03.2023 21:59 3.SAYFA
Rus eşi Elena'yı bıçaklayarak öldürdü
Rus eşi Elena'yı bıçaklayarak öldürdü

Olay, akşam saatlerinde Tepebaşı ilçesine bağlı Uluönder Mahallesi Ümran Sokak'taki bir apartmanın 5’inci katında meydana geldi. Atila Sarıhan ile Rus uyruklu eşi Elena Samsanova arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sarıhan, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Samsanova’yı defalarca bıçakladı.

Katil koca Atila Sarıhan

Komşuların sesleri duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Elena Samsanova’nın hayatını kaybettiğin belirlendi. Olay esnasında elinden yaralanan Atila Sarıhan ise gözaltına alındı. Ambulansla götürüldüğü Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen Sarıhan, daha sonra ifadesi için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü.

Elena Samsanova’nın cansız bedeni ise savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • yaman44 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın ne yapmışda adam bu işi yapmış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    infaz diye birşey yok bu ülkede, boş boş yorum yapmayın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynı bıçakla ve aynı şekilde öldürülmesi gerekir
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yargisiz idam edilsin katil canavar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR