Bahçesine giren ayıya isim taktı ve muhabbet etti

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir vatandaşın bahçesine giren ve "Ahmet" ismini taktığı ayı ile sohbet ettiği anlar kameraya yansıdı. Gülümseten sohbet sonrası muhtar yetkililerden yardım talep etti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2023 18:57 GÜNCELLEME 31.05.2023 19:01 3.SAYFA
Bahçesine giren ayıya isim taktı ve muhabbet etti
Bahçesine giren ayıya isim taktı ve muhabbet etti

Cide ilçesi Gideros koyunda Mehmet Yılmaz isimli vatandaşın bahçesine girdiği boz ayı ile sohbet ettiği anlar gülümsetti.

"FASULYELERDEN DE YE PAHALI ONLAR"

Gideros Koyu'nda bir boz ayı, bahçelere dadandı. Yaklaşık 1 aydır görülen boz ayıya vatandaşlar "Ahmet" ismini taktı. Ayıya seslenen vatandaş, "Ahmet gel oğlum. Fasulyelerden de ye. Güzel, pahalı onlar" diye seslendi. O anlar ise evde bulunanlar tarafından görüntülendi.

"ÖNLEM ALINMASINI BEKLİYORUZ"

Kalafat Mahallesi Muhtarı Seral Gün, ayının insanları korkuttuğunu belirterek, "Ayı yerleşim yerlerine kadar gelip bahçelere giriyor. Bazen Gideros'ta koya kadar iniyor. Bu durum ilgi ile karşılansa da insanların korkmasına neden oluyor. Durumu Milli Parklar'a bildirdik. Kısa sürede önlem alınmasını bekliyoruz" talebinde bulundu.

 

 

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Zekeriya 11 ay önce Şikayet Et
    AHMED Peygamber Efendimizin isimlerinden biridir. Yazıklar olsun ayıya bu ismi takana ve buna gülümseyen şuursuz Müslümanlara.
    Cevapla
  • zafer gülten 11 ay önce Şikayet Et
    hayvan yavru sayılır daha,aç ne yapsın,belediye bunlar için çağrı yapıp -lokantalardan,fırınlardan,manavlardan artıkları toplayıp yiyebilecekleri bir yere koyamaz mı.
    Cevapla
  • Ahmet 66 11 ay önce Şikayet Et
    İsmini Ahmet koymayaymış keşke
    Cevapla
  • İSTANBULLL 11 ay önce Şikayet Et
    Ayı sevimli, muhabbet güzel de ismi olmamış, orada duracaksın. Hayvana taktığın ad kimin adıdır dimi, edepsizlik olur böyle
    Cevapla
  • UğurKARACA 11 ay önce Şikayet Et
    Şuursuza bak; ayıya '' Peygamber Efendimiz''in adını koymuş. Sakın haa kimse bana gereksiz hassasiyet gösterdiğimi söylemesin. Bu umursamazlıklar yüzünden ne değerimiz kaldı ne de neslimiz...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR