Şile’de yabancı uyruklu kadının feci ölümü

İstanbul'un Şile ilçesinde kayalıktan denizde düşen kadın yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2023 20:38 GÜNCELLEME 15.08.2023 20:40 3.SAYFA
Şile’de yabancı uyruklu kadının feci ölümü
Şile’de yabancı uyruklu kadının feci ölümü

Olay, Fener Caddesi sahil kısmında saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Şile Feneri'ne yakın bir kayalık alanda dolaştığı iddia edilen yabancı uyruklu kadın, dengesini kaybederek denize düştü.

Düşen kadının kayalık kısımlara çarptığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Uzun uğraşlar sonucu çıkarılan kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Paol 8 ay önce Şikayet Et
    Chpli kardeş fondas kardeş hadi başka kapıya
    Cevapla
  • Paol 8 ay önce Şikayet Et
    İbo nikli Sen ne kavşak birisin . Türkiye vatandaşı olmadığın bellide cinsin belli değil
    Cevapla
  • Misafir yolcu 8 ay önce Şikayet Et
    Bir gün mülteci durumuna düşebilirmiyiz yada düşersek halimiz nice olur Yada hangi ülke bize sahip çıkar Yada hangi açık denizde yok olup gidebilriz diye hiç mi akl etmez insan İnsan çok aciz oysaki kudreti mevla karşısında ☹️
    Cevapla
  • Nuri er 8 ay önce Şikayet Et
    İbo ülkemizde milyonlarca ermeni Rum yahudi var suriyelinin ölmesi seni bu kadar çok sevindiriyor sen ölsen senin için de aynısını isterler.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    eğer Suriyeli ise öyledir. Hristiyan ise olmesin ister zevat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR