Güngören’de sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Güngören’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Savaş alanına dönen sokakta 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2023 06:53 GÜNCELLEME 11.12.2023 09:41 3.SAYFA
Güngören’de sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı
Güngören’de sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Olay, saat 22.30 sıralarında Güngören Güven Mahallesi Sarmaşık Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında sokakta tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında silahlar çekildi. Karşılıklı açılan ateş sonucu, K.Ç, S.Ö, E.Ö. ve O.K. isimli şahıslar yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

YARALI ŞAHIS HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI

Sağlık ekipleri, çatışmada yaralanan K.Ç, S.Ö, E.Ö. Ve O.K. isimli şahıslara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hastaneye kaldırılan yaralılar müşahede altına alınırken E.Ö. isimli şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis ekipleri şüphelilerden bir kişiyi olay yerinde yakalarken kaçan diğer şüphelileri arama çalışmaları sürüyor. Öte yandan polis ekiplerinin çatışmada kullanılan 2 silahı olay yerinde bulduğu öğrenildi.

Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı sokakta olay yeri inceleme ekipleri uzun süre çalışma yaptı. Boş kovan ve delil toplayan ekipler, kurşunların hedefi olan bina ve araçlarda incelemede bulundu.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Kırsehirli 4 ay önce Şikayet Et
    Silahlı çatışmaya giren herkes birbirini öldürse toplumdan temizlik olur, madem sıkacaksınız doğru yere ateş edin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Neden kaçıyorsun, erkeksin ya!... Adaleti sen sağladın ya
    Cevapla
  • poyraz 4 ay önce Şikayet Et
    vay canına
    Cevapla
  • Tosya 4 ay önce Şikayet Et
    Herkesle silah bukadar kolay erişilmemeli
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İdam gelse o zaman hiç kimse suç işlemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR