TEM'de 2 kamyonet çarpıştı; 1 sürücü yaralı

Edirne TEM Otoyolu'nda, 2 kamyonetin çarpıştığı kazada 1 sürücü yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2023 14:11 GÜNCELLEME 26.12.2023 16:03 3.SAYFA
TEM'de 2 kamyonet çarpıştı; 1 sürücü yaralı
TEM'de 2 kamyonet çarpıştı; 1 sürücü yaralı

Kaza, Edirne-İstanbul TEM Otoyolu'nun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Mustafa Şahin yönetimindeki SK HNCO3 Kuzey Makedonya plakalı kamyonet, önünde seyreden Burak Çatan'ın kullandığı 34 EG 2812 kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Çatan ve Şahin'in kullandığı 2 kamyonet de bariyerlere çarpıp devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Şahin'in hafif yaralandığı kazadan, Burak Çatan ise yara almadan kurtuldu. Şahin, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bölgede bir süre kapanan yolda trafik, polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı.

'ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE ARKADAN ÇARPTI'

Kamyonet sürücüsü Burak Çatan, Şahin'in kullandığı aracın kendisine arkadan çarptığını belirterek, "Edirne'ye doğru gidiyorduk, hiç anlamadığımız şekilde arkadan gelip vurdu. Araç sekti diyor ama araç sekmesine benzemiyor, uyuyakalmış da olabilir. Bana sol arkadan vurdu" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR