Midibüsle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, otel personelini taşıyan midibüs ile çarpışan otomobilin sürücüsü Hüseyin Karaköse (18) ile yanındaki Oğuzhan Bal (18) hayatını kaybetti. Midibüsteki 14 kişi ise yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2023 14:14 GÜNCELLEME 30.12.2023 14:30 3.SAYFA
Midibüsle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı
Midibüsle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Manavgat-Alanya D-400 kara yolu Kızılot kavşağında meydana geldi. Manavgat'tan Alanya yönüne giden Hüseyin Karaköse'nin kullandığı 07 E 6207 plakalı otomobil ile Hasan Ünal'ın kullandığı 07 J 7443 plakalı otel personelinin taşındığı midibüs çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kontrolde, otomobilde sıkışan sürücü Hüseyin Karaköse'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yanındaki Oğuzhan Bal ise yapılan ilk müdahalenin ardından götürüldüğü hastanede kurtarılamadı. Kazada servis midibüsündeki 14 otel çalışanı ise hafif yaralandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR