16 motosiklet sürücüsüne 127 bin TL ceza kesildi

Eskişehir’de motosikletlerin karıştığı kazaların azaltılması amacıyla jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 128 motosiklet kontrol edilirken 16 sürücüye 127 bin TL para cezası kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 17:57 GÜNCELLEME 22.04.2024 17:57 3.SAYFA
16 motosiklet sürücüsüne 127 bin TL ceza kesildi
16 motosiklet sürücüsüne 127 bin TL ceza kesildi

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 17 Nisan ile 21 Nisan tarihleri arasında motosikletlere yönelik trafik denetimi gerçekleştirildi.

Ülkemizde meydana gelen ölümlü trafik kazalarının yüzde 20’sinin motosikletlerin karıştığı kazalar olması üzerine gerçekleştirilen özel denetimlerde, 128 adet motosiklet kontrol edildi.

Denetimlerde kusurlu bulunan 16 sürücüye 127 bin 112 TL para cezası kesildi.

Ayrıca motosiklet sürücülerine, kask ve koruyucu kıyafet kullanmanın önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • TuncTunc 1 hafta önce Şikayet Et
    Zaten trafik kültürü ahlaki´terbiyesi´egitimi olmayan trafik kazalarinda dünyada en cok ölü veren ülke olarak´Türkiyede Motorsikletlerin ama özeliklede $ehir icindeki yemek servisi yapanlarin motorsiklet kullanmalari kesinlikle YASAK olmali..Büyük hacimli Motorlar ancsak $ehir di$inda kullanilmali..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR