Huzurevinde 2 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı! Cinayetin sebebi kan dondurdu

Antalya'daki bir huzurevinde 2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan İzzettin Süğüt’ün ifadesi ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 15:10 GÜNCELLEME 03.05.2024 15:31 3.SAYFA
Huzurevinde 2 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı! Cinayetin sebebi kan dondurdu
Huzurevinde 2 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı! Cinayetin sebebi kan dondurdu

Antalya Döşemealtı'nda İzzettin Süğüt (65), kaldığı huzurevinde husumetli olduğu öne sürülen 3 kişiye bıçakla saldırdı. Saldırıda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) yaşamını yitirdi, Ahmet Özdemirel (74) ise yaralandı.

"DEDİKODUMU YAPIYORLARDI"

Süğüt, Antalya Cinayet Büro Amirliği'ndeki ilk ifadesinde, "Beni sürekli şikayet ediyorlardı. Dedikodumu yapıyorlardı. Sürekli hakkımda konuşuyorlardı" dedi. Huzurevinde 4,5 yıldır kalan ve diğer kişilerle de tartıştığı öğrenilen Süğüt'ün, olayda meyve bıçağı kullandığı ortaya çıktı.

30'A YAKIN BIÇAK DARBESİ ALMIŞ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, hayatını kaybeden Selçuk Goncegül'ün 30'a yakın, Ali Serdar Batır'ın göğüs bölgesinde 3, ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemirel'in de 20-25 arası bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

HUZUREVİNDEN BU SABAH KOVULUYORMUŞ

4,5 yıldır huzurevinde kalan Süğüt'ün huzurevindeki diğer kişilere sürekli rahatsızlık verip, tartıştığı, bu nedenle yönetim tarafından huzurevinden çıkarılma kararı alındığı, bu sabah itibarıyla da ayrılmasının planlandığı öğrenildi.

ODA ARKADAŞINDAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Huzurevinde İzzettin Süğüt ile aynı odada kalan Mustafa Gülden, "Hiçbir sorununu, sıkıntısını görmedim. Huzurevinin bahçesine fidan dikerdi. Boş zamanlarında boncuklardan kolye takı yapar satar, o şekilde geçinirdi" dedi.

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • Fatih 2 hafta önce Şikayet Et
    Kısasta hayat var ey akıl sahipleri.. En güzel ve tek doğru "Kur'ân Şerîatı"dır.
    Cevapla
  • Emeklidur 2 hafta önce Şikayet Et
    Şeriatın kelime anlamını biliyor musun gardaşım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR