Depoda eşini katletmişti, cezası belli oldu!

Antalya'da, eşi Sümeyye Yavlak'ı çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldüren Mehmet Yavlak, karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. İşte eşini, kaçtığı deponun kapısını kırıp katleden Yavlak'a verilen ceza.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2024 11:40 GÜNCELLEME 08.05.2024 11:40 3.SAYFA
Depoda eşini katletmişti, cezası belli oldu!
Depoda eşini katletmişti, cezası belli oldu!

Antalya Kepez'deki bir zincir marketin şubesinde çalışan 26 yaşındaki Sümeyye Yavlak, 21 Ağustos 2023'te iş yerine gelen eşi Mehmet Yavlak (33) ile tartışmış, eşinin bıçakla kovaladığı kadın kendisini marketin deposuna kilitlemişti.

DEPONUN KAPISINI KIRIP ÖLDÜRDÜ

AA'da yer alan habere göre kapıyı kırarak içeri giren Yavlak, eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçmıştı. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli tutuklanmıştı.

DURUŞMADA "PİŞMANIM" DEDİ

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Mehmet Yavlak ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada son savunmasını yapan sanık, yaşananlardan dolayı pişman olduğunu söyledi.

İNDİRİMSİZ AĞIR MÜEBBET HAPİS

Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Yavlak'a, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Cezada indirim uygulanmadı.

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR