Kocaeli'de otomobilin çarpmasıyla ölen yaya; başöğretmen çıktı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarpması sonucu ölen yayanın 8 ay önce Kocaeli'ye tayin olan başöğretmen Orhan Gündoğdu (51) olduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 13:01 GÜNCELLEME 09.05.2024 13:01 3.SAYFA
Kocaeli'de otomobilin çarpmasıyla ölen yaya; başöğretmen çıktı
Kocaeli'de otomobilin çarpmasıyla ölen yaya; başöğretmen çıktı

Evli ve 2 çocuk babası Gündoğdu'nun cenazesi yapılan otopsi işleminin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Başiskele ilçesi Sepetlipınar Mahallesi D-130 kara yolu Yalova istikametinde meydana geldi. Sefa T. idaresindeki 41 ST 138 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce yol kenarındaki yayaya ardından da beton elektrik direğine çarparak ikiye bölündü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

8 AY ÖNCE ATANDI

Yaralı sürücü Sefa T., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı, otomobilin çarptığı yaya ise öldü. Olay yerinde hayatını kaybeden yayanın da kimliği belli oldu. Yayanın, 8 ay önce Gölcük ilçesindeki Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu özel eğitim sınıfı başöğretmeni olarak tayin olan Orhan Gündoğdu olduğu öğrenildi.

Kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Evli ve 2 çocuk babası Gündoğdu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi. Sürücü Sefa T.'nin hastanede tedavisinin devam ettiği bildirilirken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR