İşe gitmek için yola çıkan Bahar Kaban, eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Küçükçekmece'de işine gitmek için yola çıkan Bahar Kaban, eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, hayatını kaybederken olay sonrası kaçan saldırgan aranıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2024 17:24 GÜNCELLEME 16.05.2024 17:25 3.SAYFA
İşe gitmek için yola çıkan Bahar Kaban, eski nişanlısı tarafından öldürüldü
İşe gitmek için yola çıkan Bahar Kaban, eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Olay, saat 08.30 sıralarında, Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre; cadde üzerinde yürüyerek çalıştığı iş yerine giden Bahar Kaban (28), eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından takip edildiğini fark etti.

Bunun üzerine Kaban ile Gökhan Y. arasında tartışma çıktı. Sokak ortasındaki tartışma sırasında, Gökhan Y., yanındaki silahla Bahar Kaban'a iki el ateş etti.

Yaralanan Bahar Kaban yere düştü. Olayın ardından saldırgan olay yerinden kaçarken çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Bahar Kaban'ı ambulansla hastaneye götürdü.

Kaban, hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri incelemelerde bulunurken silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaban'ın cenazesi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

22 HAZİRAN'DA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Öte yandan Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi. Eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından uzun süredir rahatsız edilen Bahar Kaban'ın daha önce polise giderek şikayetçi olduğu belirtildi.

BAHAR'I ÖLDÜRÜP AKRABASINA MESAJ ATTI

Şüpheli Gökhan Y.'nin saldırıdan iki saat sonra, eski nişanlısı Bahar Kaban'ın kuzenine sosyal medya üzerinden attığı mesaj ortaya çıktı. Mesajda, "Kemonun kızı nişanı atmak için tonla yalan konuştu plan yaptı, iftira attı bütün suçu üstüme attı. Kemo, karısı ve kızlarını defalarca uyardım. 'İftira atıp yalan konuşmayın Allah'tan korkun peygamberden utanın' dedim dinlemediler. Bizi tanıyan herkese bizi karalayıp boynumuzu zorla büktüler. Olmadık iftira ve karalama ile yapmadığım şeylerin iftirasını attılar. Üstüne bunu yaparken hiç utanmadan yaptılar. Şerefimizi ve aile namusumuzu iki paralık ettiler" ifadeleri yer aldı.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • KONYALI 1 ay önce Şikayet Et
    kimin ne yaşadığını bilemeyiz ALLAH kimsenin başına vermesin
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 ay önce Şikayet Et
    Kısas yaşatır müminler. Hani bir de ibret alabilsek, akıl edebilsek! İDAM mutlaka çıkarılmalı.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    İdam idam yoksa bunların önüne gecemezsiniz
    Cevapla
  • Uygurlu 1 ay önce Şikayet Et
    Artık yetti. Suçsuz kurye, öğretmen, şimdi bu. Vururum birkaç sene yatar çıkarım mantığı. Hadi idamı getiriyorsunuz bari ateşli silah bulunduran en az 10 yıl, kesici silah için en az 3 yıl yapın. Yazık değilmi bu ölenlere.
    Cevapla
  • İvedik 1 ay önce Şikayet Et
    Adamın msjı ne derece doğru bilemem ama doğruluk payı varsa ağır bir tahrik var,öldürmenin asla savunucusu değilim ama arkadaşlar mahsum bir resimle kimse dürüst olamaz belkide adamın dedikleri doğru adamı eşine dostuna onurunu kıracak kadar küçük düşürdü yalanlarla bilemeyiz gerçek nedir.ama ne olursa olsun cana kıymak bukadar kolay olmamalı yazık olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR