Şişli'de 4 katlı binada çıkan yangın söndürüldü

Şişli'de 4 katlı binanın 2. katındaki dairede yangın çıktı. Bina sakinlerinin ihbarı üzeirne olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında hasar gören daire kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2024 14:30 GÜNCELLEME 21.07.2024 14:30 3.SAYFA
Şişli'de 4 katlı binada çıkan yangın söndürüldü
Şişli'de 4 katlı binada çıkan yangın söndürüldü
 

Yangın, saat 11.30 sıralarında Teşvikiye Mahallesi Kıvanç sokakta bulunan 4 katlı binanın 2. katındaki dairede çıktı.

Yangını fark eden bina sakinleri, kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı.

Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, hasar gören daire kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR