26 yaşındaki genç Van Gölü'nde boğuldu

Van'ın Tuşba ilçesinde 26 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği Van Gölü'nde boğularak hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2024 22:01 GÜNCELLEME 02.08.2024 22:01 3.SAYFA
26 yaşındaki genç Van Gölü'nde boğuldu
26 yaşındaki genç Van Gölü'nde boğuldu
 

Edinilen bilgiye göre, Tuşba ilçesi Yeşilsu Mahallesi Amik Kalesi mevkiinde saat 19.00 sıralarında arkadaşlarıyla Van Gölü'ne giren Ö.T. (26), akıntıya kapılarak bir süre sonra gözden kayboldu.

Sahildeki vatandaşların fark etmesiyle bilinci kapalı olarak sudan çıkarılan gence ilk müdahaleyi tatil için sahilde bulunan sağlık çalışanları yaptı. Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ö.T., ambulansla kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin cenazesi Van Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR