Bolu'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı!

Bolu'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kamyonet minibüse, kaza nedeniyle duran otomobile ise kamyon çarptı. Kamyon ile otomobil su kanalına devrilirken, kazada 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 12:13 GÜNCELLEME 23.09.2024 12:13 3.SAYFA
Bolu'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı!
Bolu'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı!

Kaza, saat 08.00 sıralarında Bolu-Mudurnu yolunun Tepe Karakolu mevkisinde meydana geldi. Bolu’dan Mudurnu yönüne giden Canan Ateş yönetimindeki 14 EY 626 plakalı kamyonet, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak Mehmet Hızar idaresindeki 14 AAR 888 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Bu sırada kazayı görerek duran Halil Aslantekin’in kullandığı 14 ABK 538 plakalı otomobile de Mudurnu yönüne giderken virajda kontrolden çıkan Recep Özmen idaresindeki 14 AR 511 plakalı kamyon çarptı.

Kamyon ve otomobil su kanalına devrilirken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonetteki bir kişi ile otomobil sürücüsü Halil Aslantekin’in eşi hafif yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından sevk edildikleri hastanede tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR