Otomobil takla attı; anne öldü, baba ve kızları yaralandı

Kütahya'da otomobilin takla attığı kazada Nilgün Sarı (62) hayatını kaybetti, eşi sürücü Ahmet Dursun Sarı (66) ile bedensel engelli bilek güreşi Türkiye ve Avrupa şampiyonu kızları Asude Sarı (18) yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 13:31 GÜNCELLEME 03.10.2024 13:31 3.SAYFA
Otomobil takla attı; anne öldü, baba ve kızları yaralandı
Otomobil takla attı; anne öldü, baba ve kızları yaralandı

Kaza, gece yarısı sıralarında Tavşanlı ilçesi Beyköy kavşağında meydana geldi. Ahmet Dursun Sarı’nın kontrolünü yitirdiği 43 HU 783 plakalı otomobil, yoldan çıkıp takla attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin hurdaya dönen otomobilden yaralı olarak çıkardığı Ahmet Dursun Sarı, Nilgün Sarı ve Asude Sarı ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nilgün Sarı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asude Sarı’nın, Türkiye Engelliler Bilek Güreşi Bedensel Engelli kategorisinde 23 yaş altı açık sıklet sağ ve sol bilek Türkiye birincisi ve Avrupa Şampiyonu olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR