Maltepe'de uyuşturucu operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Maltepe'de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 15:03 GÜNCELLEME 14.10.2024 15:03 3.SAYFA
Maltepe'de uyuşturucu operasyonu
Maltepe'de uyuşturucu operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Maltepe Başıbüyük Mahallesi'ndeki bir iş yerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti.

7 Ekim Pazartesi günü harekete geçen ekipler, iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonda iş yeri sahibi S.Ç. yakalanarak gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramalarda 6 adet toplamda 1 kilo 532 gram kokain, hassas terazi, 94 adet çeşitli ebatlarda fişek, 119 bin 800 lira, cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen S.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR