Kayıp olarak aranırıken silahla vurulmuş cesedi bulundu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 4 gündür kayıp olarak aranan Ahmet A. (21), ormanda silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 16:35 GÜNCELLEME 15.10.2024 16:35 3.SAYFA
Kayıp olarak aranırıken silahla vurulmuş cesedi bulundu
Kayıp olarak aranırıken silahla vurulmuş cesedi bulundu

Kemalpaşa ilçesinde 11 Ekim'de yaşadığı evden ayrılan Ahmet A.'nın kendisinden haber alamayan yakınları, polise kayıp ihbarında bulundu.

Polis, jandarma, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ile AKUT Arama Kurtarma Derneği görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak Ahmet A.'nın bisiklet sürerken son görüldüğü bölgede arama çalışması başlattı.

Bir süre önce bisikletine ulaşan ekipler, bugün Ahmet A.'yı evinin yaklaşık 6 kilometre uzağındaki Çınarköy Mahallesi Fındıklıdere mevkisindeki ormanda silahla vurulmuş halde buldu.

Hayatını kaybeden Ahmet A.'nın 4 gün önce sosyal medya hesabında silah ve bıçakla fotoğraf paylaştığı belirlendi. Ahmet A.’nın intihar ettiği üzerinde duran polis ve jandarmanın incelemesi sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Galip 1 gün önce Şikayet Et
    Müslüman depresyon yaşamaz, karamsar olmaz. Ağlar, üzülür, her insan gibi, ama günün sonunda herşeyi Allah'ın bir imtihanı olarak algılar. Beyni yıkanmış, batının yalanlarıyla büyümüş, dinimize hem yabancı hem de düşman olan bir nesil geliyor.
    Cevapla
  • X1SSSSSSS 11 saat önce Şikayet Et
    Sosyal medya hesabını ver.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR