Tokat'ta otomobilin çarptığı yaya öldü

Tokat'ın Zile ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Sadık Bozdemir (23), hayatını kaybetti. Kaza yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 09:59 GÜNCELLEME 19.10.2024 09:59 3.SAYFA
Tokat'ta otomobilin çarptığı yaya öldü
Tokat'ta otomobilin çarptığı yaya öldü

Kaza, akşam saatlerinde Zile ilçesi Minare-i Sagır Mahallesi, Şeyh Ahmet Caddesi’nde meydana geldi. Plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Sadık Bozdemir’e çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan Bozdemir ağır yaralanırken, sürücü ise kaza yerinden kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bozdemir, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Zile Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bozdemir’in cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR