Madde bağımlısı genç ailesinin evini kül etti

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde madde bağımlısı genç, ailesinin yaşadığı eve ateşe verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 16:44 GÜNCELLEME 25.10.2024 16:58 3.SAYFA
Madde bağımlısı genç ailesinin evini kül etti
Madde bağımlısı genç ailesinin evini kül etti

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen olay, madde bağımlılığının aileler üzerindeki yıkıcı etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Menderes Mahallesi'nde yaşayan Kıldı ailesinin evi, madde bağımlısı genç tarafından ateşe verildi. Yangın, komşuların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine kısa sürede itfaiye ve polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangının ardından evde maddi hasar meydana gelirken, anne Fatma Kıldı yaşananlara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğlunun madde bağımlılığı nedeniyle zor günler geçirdiğini dile getiren Kıldı, "Oğlum bütün evi yaktı. Uyuşturucu yüzünden iki çocuğunu bırakıp gitti," dedi. Yangın sırasında hastanede oğlunu tedavi ettirmekte olan anne, yangın haberi alır almaz evine koştuğunu belirtti.

Fatma Kıldı, olayın ardından büyük bir üzüntü içinde, "Oğlumu tedavi ettirmek için hastaneye gittiğim esnada telefon geldi. Hemen eve geldik. Biz eve geldiğimizde itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyordu," diyerek yaşadığı çaresizliği ifade etti. Olay, madde bağımlılığının yalnızca bireyler üzerinde değil, aileler ve topluluklar üzerindeki olumsuz etkilerini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Yangının sebebi ve detaylarıyla ilgili soruşturma sürerken, aile destek arayışlarına devam ediyor. Kıldı ailesinin yaşadığı bu trajedi, toplumda madde bağımlılığı ile ilgili daha fazla farkındalık ve destek ihtiyacını bir kez daha gündeme getirdi.

Antalya'da 15 adrese eş zamanlı silah operasyonuAntalya'da 15 adrese eş zamanlı silah operasyonu

Aracında uyuşturucuyla yakalanan polis memuru tutuklandıAracında uyuşturucuyla yakalanan polis memuru tutuklandı

Uyuşturucuyu gizlediği yer pes dedirtti! Uyuşturucuyu gizlediği yer pes dedirtti!

KAYNAK : İHA
Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık video editörü. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. 2020 yılında video editörlüğe başladı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede video editör olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da video editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kırsehirli 1 saat önce Şikayet Et
    Madde bağımlısı hiçkimsenin bu topluma bir faydası yoktur, madde bağımlıları mutlaka itlaf edilmeli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR