Kreşte çocuğun üzerine kahve döküldü. 2'nci dereceden yanıklar oluştu

Adana'da anaokuluna giden 1.5 yaşındaki çocuğun üzerine kahve döküldü. Küçük kızın yüzünde ve vücudunda 2'nci dereceden yanıklar oluştu. Aile, okul hakkında şikayette bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2024 17:41 GÜNCELLEME 27.10.2024 17:41 3.SAYFA
Kreşte çocuğun üzerine kahve döküldü. 2'nci dereceden yanıklar oluştu
Kreşte çocuğun üzerine kahve döküldü. 2'nci dereceden yanıklar oluştu

Edinilen bilgiye göre olay, geçen 25 Ekim öğle saatlerinde merkez Çukurova ilçesine bağlı Özel Çam Anaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 1.5 yaşındaki Aden Aslan'ın üzerine anaokulunda kahve döküldü. Anaokulu yönetimi bunun üzerine küçük kızı hastaneye götürdü ve burada hastane yönetimi küçük kızın annesi Aslı Aslan'a haber verdi.

Hastaneye gelen anne, kızının yüzü ve vücudunda 2'nci derece yanık olduğunu öğrendi. Hastanedeki tedavilerin ardından küçük kız taburcu olurken aile, anaokulu yönetiminden şikayetçi oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın ulaştığı anne Aslı Aslan, "Anaokulu yönetimi bana olayın merdivenler tarafından olduğunu iddia edip kamera yok diyerek kamera kayıtlarını vermiyorlar. Bu olay, 1 fincan kahve yanmasına benzemiyor. Kızımın boynu soyulmuş, kolu su toplamış. Yüzü ise krem sürerken bile soyuluyor. Benim evladım acı çekiyor. Biz çocuklarımıza odada sıcak bir şey içirmezken bu nasıl bir sorumsuzluk. Hastanede kurumun sahibi yanımızdaydı ve şikayet kağıdımızı almaya çalıştı biz orada canımızın derdindeyken. Doktorlar kağıdı vermediler. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.
Okul yönetimi ise yaptığı açıklamada, elinde kahve fincanı olan bir öğretmen ile başka bir öğretmenin çarpışması nedeniyle Aden'in üzerine kahve döküldüğünü, çocuğun sağlığını gözeterek hastaneye götürdükleri sırada aileye de haber verdiklerini, söz konusu öğretmenlere idari işlem yapılacağını kaydetti.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR