Antalya'da 3 ay önce evlenen Helin'in şüpheli ölümü! Eşi gözaltına alındı
Antalya'da 3 ay önce evlenen Helin Kutlay, başından silahla vurulmuş halde eşi İ.K. tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili, genç kadının eşi İ.K. gözaltına alındı.
ABONE OL
Olay, 17 Ocak Cumartesi günü akşam saat 23.30 sıralarında Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi.
-
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce evlenen Helin Kutlay, eşi İ.K. ile babasının evine misafirliğe gitti.
-
Ailesiyle birlikte akşam yemeği yiyen Helin Kutlay ve eşi saat 22.30 sıralarında evlerine dönmek için yola çıktılar.
-
Sütçüler Caddesi üzerinde bulunan ikametlerine giden yeni evli çiftin henüz belirlenemeyen bir nedenle aralarında tartışma çıktı.
BİR EL SİLAH SESİ DUYULDU
Kavga sesini duyan komşuları genç çifti kontrol etmek için kapıya geldikleri sırada daire içerisinden bir el silah sesi duydu.
Kısa süre sonra daireden kucağında eşi Helin Kutlay ile birlikte çıkan İ.K. eşinin hayatına son vermek istediğini ileri sürerek, genç kadını kendi imkanlarıyla hastaneye götürdü.
Devlet desteği almaktan korktu, cesareti 12 kişiye ekmek kapısı oldu
8 yıldır dinmeyen öksürük: 12 yaşındaki Hasan teşhis almak ve tedavi olmak istiyor
Kocaeli'de 6,5 ay teşhis konulamadığı iddia edilen Dilan öldü
Siirt'te kulak akıntısı şikayetiyle hastaneye giden çocuk hayatının şokunu yaşadı
Hakkari'de çığ düşen köy yolu ulaşıma açıldı: Kar kalınlığı dikkat çekti
Eşi tarafından Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve baş bölgesinde kurşun yarası bulunan Helin Kutlay doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI
Olayın hastane polisi tarafından bildirilmesinin ardından hastaneye polis ekipleri sevk edilirken kadının eşi İ.K. ise ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin genç kadının cansız bedeni üzerinde yaptığı inceleme ardından Helin Kutlay'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Genç kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi ve savcılık incelemesinin ardından yakınları tarafından gözyaşları içerisinde teslim alınarak toprağa verilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü.

-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtAllah rahmet etsin.söylenecek çok şey var ama asıl konuşacak kişi öldü.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasınBeğen Toplam 2 beğeni
